onsdag

kom precis hem från kylan 20 minuters väntan i älvsjö, ni kan inte ana hur skönt det är att komma hem just nu. Sitter med jycken i knät och funderar på att göra oboy? Fatta najs
har kommit hem från en trevlig hemmakväll med fanny, johan, affe och två andra trevliga kisar. Vi checka film och käkade hemgjorda hambuuurgers. Självklart var mästerkocken där för att ta tag i matlagandet. För alla som känner mig så vet ni ju hur gudomligt bra jag är på att laga mat. Spelade även neger och president, gissa vem som vann kräftan, gissa vem som vann?
                                         
                                                              lyckopiller
 
Jag måste verkligen vara största tidsoptimisten, idag när jag skulle möta upp fanny så hade jag 9 minuter på mig tills jag skulle gå ner till bussen, och eftersom att jag precis hade fysat och varit ute med vovven så kände jag mig lite skabb, så självklart ska jag gå in och duscha! Men som tur var så hann jag med bussen ändå, snabba tjejen eller vad? Mitt första fail idag kom när jag fastnade med foten i bussen, satt längst bak i bussen, och när jag skulle gå av så märkte jag att min fot hade fastnat mellan väggen och glaset. Det gjorde fett ont, men kul som fan när det typ gnissla i hela bussen när jag skulle få bort den. Andra failet kom när jag slog i samma fot rätt in i trappan hos fanny.
Shit jag borde knappt få vistas ute på gatorna.
Ne nu ska jag taggish långt och borsta tänderna, sen äre supertvn som gäller innan en välförtjänt tupplur 


die

tjululu, sitter i skolan trött som satan och med vinterjackan på
skönt är det ute och, bara fyra minusgrader! Väntar på att det ska bli rast så man får träffa sin kära kräfta igen (det var inte igår). Igår råkade jag skippa skolan för att gyma (och en del andra orsaker). Sen drog jag med mami och kirrade ut mitt sparkonto så det kom pengar på mitt personkonto. När jag har hämtat ut mitt studiebidrag kommer jag ha över 2000 spänn, JIHAAA jag kommer känna mig rik.

Sen drog jag vidare till Lottenpotten, vi gjorde ett enhörningpussel som jag fick av henne när jag fyllde år, hahah bästa! Det roligaste var att vi sket i att komma i tid till matchsamlingen bara för att göra klart det där pusslet. Men vad ska man göra, man måste ju göra vissa prioriteringar här i livet. Våran prioritering var i detta läge helt enkelt pusslet, såklart.
Matchen ska man inte ens snacka om, torsk med 2 bollar, ledde med fem. Alla som känner mig kan ju få höra min dampstory om matchen sen, eller ah det kommer ni få göra vad ni än vill. Cause im on fiiiire.
Fick in 5 mål iaf, så det var väl chill på den, borde dock ha gjort många fler men vad ska man göra. lite besviken on myself.
Ikväll ska jag till fanny på middag med några pojkisar, det ska bli myspys!

Catch up with ya later, ska satas på min företagsekonomi nu, yeeeees :(


miiiin


RSS 2.0