there´s no time

idag kommer det bli ett hima rajtantajtan. Galet stressad idag (som alla andra dagar) och  måste snart iväg.

Ville bara berätta att min säng är helt knaaazzz och jag har inga planer på att fixa den för 11220onde gången. Det är nämligen så att den har brakat ner på ena sidan, som den alltid gör när man ligger två i den. Vilket innebär att sängen är helt sne och att jag har sovit så i två nätter nu. en natt med mig själv och en med company. Shit påminn mig att aldrig skaffa kille, tänk om man ligger där och helt plötsligt ba POOOOOOFF. Ja då var ju det (o)kärleksfulla momentet över.
Men vad ska man göra, man kan ju inte skylla på sängen, den är ju så söt.  Liksom ett brunt påslakan och stora bruna dunkuddar, snyft jag finner inga ord. Kan helt enkelt inte skylla på sängen.

Det var allt vad jag hade att säga.
Pikten kallar

en låt tillängad flippen, the black sheep


peace

god natt sverige

och som grädden på moset, så ska ni självklart få en bild också.



och med denna oerhört glamourösa bild tackar vi från qattmammorna.blogg.se för idag.

coladansen

efter mycket om och men har jag äntligen lyckats få upp en trevlig video såhär till läggdags

Så luta er bak och njut, för här har ni eran egen qattmamma coca-coladans (ursäkta oss så mycket att den ligger åt, hur ska vi säga det, fel håll?)(och för den dåliga bildkvaliten :))



cola-dans? Vi gillare, ni gillare

peace

nu fan kör vi


inom kort kommer vårat första videoinlägg upp

jobbig dag

haft en mycket jobbig dag idag. Startade dagen med en ordentlig frukost, alltså luft för jag blev helt inne i guitarhero. Jag är verkligen som en liten kille när jag spelar tvspel, blir helt inne!

Ja men iaf jag var helt GRYYYYYYM. Efter mitt damp för att jag inte kunde klara en hardlåt, så övergick jag till alla easylåtar. Och efter jag klarat alla dom så klarade jag hardlåten på första försöket.  SEEEEEEEN flöt allt bara på, klarade 8 expertlåtar innan jag kände att det var dags att hitta på något annat. Det roligaste var att när jag klarade låtarna var jag som ett litet barn på julafton, helt överlycklig.

Sedan kollade jag på sveriges värsta bilförare (helt kär i det programet) innan slutligen Nicole kom hem to moiii little place, fick mig på bättre tankar och vi gick ut och grillade med lite folk. Nu sitter jag här och filosoferar om mixturneringen som är om typ 2månader :))) kul att man har ett liv.
Nä som sagt no more time for the blogg today. SEE YAAAA


ungefär såhär ser det ut när jag spelar gh



peace 

Ny blogg, Nu kör vi

hey and welcome till our nya blogg! 

Den här bloggen kommer att skrivas av två riktiga mumsbitar till män och kommer att handla om vårat liv som gansters/risodlare/kamelföda och barbiedoollzzz.

Det här kommer att vara tillmestadels en videoblogg och hoppas kunna uppdatera med våra söta små videos så ofta vi bara kan. Och såklart är vi 100% uberseriösa, vi är såhär på riktigt.

Eftersom att jag vet att ni bara kommer att avguda oss så kan ni faktiskt kontakta oss på [email protected]

Då luta er bak och enjoy our ride. INGEN SITTER SÄKERT


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0