mjau

hej mina små orrar! har saknat er sååååå mkt (not) :) (y).

kom precis hem från stan mkt mys, passa på att fälla några krokodiltårar också nör jag ändpå var igång så nu har man ju gjort en hel del saken under dagen (y). ja, nu sitter jag och lyssnar när emelie och anton pratar i telefon, väldigt givande, lär mig massor.

ah idag skulle man träffat en liten apa men nej så blev det ju inte, shit nu får man höra telefonsex också, dags o tagga snart innan det går för hett till här i luren, HIHIHIHIH!

ja idag fyller ju llla mikail år, haha gansga skoj att en 21 åring beter sig osm en tio åring, men verkligen + i kanten för din del. GRATTTTTTIS hälsar qattmammorna och alla andra blattebarn på jb. hihi hej då kinesjävel nu ska jag gitta, tjaaaarå. /Mr,. rambo

Studiedag

Idag har jag som sagt haft studiedag, så himla skönt! Dagen har spenderats med kräftan i staden. Jag kan ju inte säga att någon av oss direkt hittade något (förutom en rosaaktig tjocktröja som jag ska tvinga mamma att köpa tills jag fyller år hehe), men vi fick iaf i oss lite fika! Det går alltid i.
Skönt att äntligen ha fått pengar igen, studiebidraget *yay* , så nu är jag inte "så" fattig längre.

Senare på dagen var jag hos frisan (världens gulligaste) för att fixa utväxten. Så heiiido till den!
dock är mitt hår jättekort! snyft. Det känns alltid som att man har klippt bort hela håret efter ett besök hos frissan, men ah det får jag leva med! mitt hår såg ju förjävligt ut innan.

Nicole följde med även dit, asgulligt eftersom att det tog ett bra tag att fixa det.
Måste bara tillägga att hon är världens bästa, tycker synd om er som inte känner henne, MOHA feel the pain


en bild på lilla nicole, bara att ta en kölapp pojkar!


Nu har jag precis tittat på Kung pow, ÄNTLIGEN! eftersom att nicole och kepsis vägrar att titta på hela med mig. Aja, världens roligaste film seriöst! Dock inte lika rolig utan mia.

nu ska jag gå och göra nått att äta, dvs om jag orkar! 
TJA

 


tisdag

tjaman!
ligger och "tittar" på nån film med tyngaste namnet, mannen under trappan!!! Fast den verkar lite störd, eller av det jag sett iaf vilket var att nåns ungar dödade en ekorre och ville ha den.. död. och att snubben (pappan typ) tog med dom in och stängde in dom i duschen. Ungarna var typ psykopater

Idag var det väldigt trevligt i skolan, dagen började med engelska c och slutade med att vi skulle ta reda på vem som hade smittat "erik" med klamydia. Riktigt trevligt och inte alls fullt normalt.

Nu har jag precis käkat chips vilket känns ganska bad. Allt är filippas fel hon tvingade mig att köpa dom på konsum *onda ögat*. Nej nu ska jag käka taggtråd och tagga inför imorgon, STUDIEDAG WIIHU!


-

jag är galet rastlös!!!! jag håller typ på att få damp, sitter verkligen och väntar på att min träning ska börja + sitter och väntar på KRUBB, hemmagjord pizza står på schemat, tack mamma!

nu hade jag egentligen inget mer att säga, jag är skitnödig! HEJDÅ

bästa


Mr, Rambo

inte ¨på sitt bästa humör idag = inget långt inlägg. sitter i soffan och tar de bananas.
tänkte bara visa att jag lever eftersom jag inte uppdaterar så ofta.. mjaa kakans matvanor här under speglar sig väl i mina, = inte så bra heller, nej jag tror jag gittar från landet ett tag, några veckor. får se hur det blir, antingen så åker jag imorgon eller så stannar jag. pusss natt

ABOOO BREEEE

älskar mina matvanor på helgerna! så himla braaaa, idag var första gången jag åt frukost på typ hela veckan och då har jag inte ätit nått annat (förutom kakor)! Måste nog ta och skärpa till mig lite
Är galet seg just nu och känner en smuuuula ångest inför skolan imorgon, inte varit såhär otaggad på länge.
Man kanske skulle ut och ta sig en löpartur nu, om jag ändå hade orkat. tyvärr är jag för lat för det också
ska nog slänga mig framför tvn eller kolla med "Blomman" om hon vill ut på en promenix.!


söndagh

vaknade upp av att min jobbiga katt skulle spinna och typ lägga sig bredvid mig? Jag blev ändå rädd för henne... trodde att hon skulle bita mig. Sen typ hoppa på mina laddare och på mina gardiner, där försvann mina tankar om att hon bara försökte vara snäll. Sen tills slut var hon för jobbig så jag gick upp, då märkte jag att hon bara ville ha mat (jag som trodde att hon gilla mig :((( )

Blev precis jättehungrig och funtar på att ta och käka lite frulle eftersom att en viss nicolesblogg frestade mig väldigt mycket!!!!
idag är det bollisskola med småtjejer, sen får man väl se vad jag och emelie hittar på

chingeling

freeedagmys

fredag fredag. Har precis följt med flippen och köpt massa tjockizzz"mat", (egentligen skulle det bli lite andra saker fixat men aaah) hey hoe hemmakväll för henne? Skulle jag ha haft om jag hade det där feta godislagret, faaaast jag tror nog inte att den lilla grisen stannar hemma ikväll!

jag har kommit på hur mycket jag hatar topmodell, speciellt topmodel australien? HALLÅ lägg av, det är typ 16åriga fulingar som har fått en gnutta för mkt luft och självförtroende. Och det mesigaste måste ju vara att alla ska grina heeeeeeela tiden, herregud får dom aldrig nog av att gråta. Mina tårar skulle fan vara slut om jag grät sådär mycket.
Sen för det andra hatar jag även sweet sixteen. För det första fyller dom typ inte ens 16 utan typ 15 eller 18 (? liksom). Sen är dom galet dryga och tror att dom äger hela världen och att dom är jordens mittpunkt. man kan ju bara sitta och garva åt alla äckligt bortskämda människor som har en fest för 300 000 dollar (för det tredje är alla fula också, som ett plus i kanten).

Ett stort plus till MADE däremot. riktiga satsarmänniskor, det e naaajs

NEJ nu ska jag ut och leka, ha en treeevlig fredagskväll, drick inte allförmycket för det ska jag göra

 PEEEACE OUT

torsdaaah

ska inte skriva alltför mycket eftersom att jag är väldigt grinig just nu och då lär det här bli fetaste hatbrevet, vilket i och för sig också vore ganska kul. Men ni ska inte få ha så roligt idag/ikväll.

Kan ju bara roa er och berätta att som på alla andra roliga torsdagar som ser likadana ut har jag som vanligt tränat mina småknattar och sen haft egen träning, alltså ingen fritid idag inte! Nu funderar jag på att sova eller tjura eller något liknande. Ibland älskar jag att vara grinig så får man vara ifred och dampa på alla andra! Men oftast äör jag för hype för det så det var ju tråkigt

jag kan även roa er med att 100 g chirre (ESTRELLA) kostade 4.98 kr idag på VI i bredäng, INTE ATT LEKA MED! jag och bönjäveln tvekade inte för en sekund, och tog två påsar på dirren. DEEENAJS

nu ska jag drägga framför tvn, KLART SLUT VARULVSTJUT!

Mr, rambo hälsar god natt

mr, rambo sitter här i ensamheten, hihih sjukt mys med glass & hallon, och i världens skönaste säng. livet kan inte bli mkt mer schtek just nu, aaah. en självgod liten flicka ska strax gå och knoppa, sjukt skönt.. imorgon ska man kriga upp till skolan så man e där 8.15 för att leka med dom små entrepenör 2orna, skoj skoj. men mkt bra för vårat företag.

så ser fram emot att kämpa mig ur sängem, för att visa alla sitt vackra yttre i skolan, det inre däremot kommer ingen åt, hihi konstigt när folk tror att jag ska spotta dom i ansiktet om dom öppnar käften (detta sker då oftast tidigt på mornarna i skolans lokaler) :), mjaa mitt morgon humör är inte alltid på topp som med allt annat då jag är en riktig liten bitterfitta, världens bitch, men de e lungt ni älskar mig ändå. :) så god natt, och till dig världens bästa vän glöm inte bort att jag ÄLSKAR dig! xoxo

qatten från satsarfronten

kom precis in från en löpartur med kräftan och en promenad med mia och ah nicole såklart! Så himla skönt nu när allt är avklarat. Ganska stolt över oss. Och att damlaget borde ta upp satsarn i damlaget är ju inget snack om saken.

just nu sitter jag och dunkar OBOY-låten och klunkar i mig vatten, ibland är livet förjävla härligt! Sitter och längtar till fredagen, shit va schtek det ska bli.
Nä nu måste jag börja fixa och dona, har redovisning i geografi imorgon (helt plötsligt var inte livet så underbart längre), men har inte fått upp dokumentet ännu så kan inte plugga. Fett fail, ska sätta på min bärbara och kriga för att bli uppkopplad på ett trådlöst nätverk!


PEACE OUT från en trött böna som kommer sova väldigt gott ikväll


onsdaaag

har precis krubbat, alltid lika najs förutom att jag känner mig tjock varje gång jag äter något. träna nästa?
jättehärlig dag idag i skolan hade FEK.. nä  det är tyvärr inte fekke som man kunde önskat, utan kort och gott Företagsekonomi B.
På lunchen fick jag NÄSTAN dagens skratt, när nicole satt ensam ett tag vid matbordet. Hon anar inte hur dum hon ser ut. Så jävla söt hahaha.
senare fick jag sitta kvar lite med maddelito och lira CS (såklart!!!!). För hon började inte förens 1 timme och 20 min senare typ, fett me fail.

Efter det taggish jag hemmish för att träffa flippen en stund, innan jag begav mig för att träffa lilla anna-maria aka blomman för en tripp till skärholmen! Senare träffade vi angelica.
Ikväll ska jag typ ut och springa med kräftan herself, nicole. får se om jag orkar asså, jag gillar verkligen inte att springa. shit känns som att jag har bytt vänner som jag bytter underkläder idag!!!!!!! (sajk)

ne nu ska jag ta och röra på my fat aaas som egentligen inte är så stort och pallra mig ut för att möta ma brother from another mother!

PEACE MOTHAFAKKAS

rambo skrämmer mig

ehm blev lite rädd för min kära väns inlägg där nedanför, kommer ha mardrömmar inatt!!!! så för att väga upp det där så ska ni få en riktigt mumsbit att lyssna på istället


jag ber till gud

jag ber till gud att jag har fel, snälla. låt mig ha fel! god natt/ Filippa :(

mr, rambo

shit, känner att jag ska dela med mig av något underbart (vet att min kära vän här som i share the blog with (inte) kommer vilja slå mig i huvet för att jag lyssnar på den här musiken?) men JAG GILLAR DIG ÄNDÅ!, shit äckliga små drägg man umgås med egentligen, helt sjukt aja. sug på den här ere små orrar. pussssssssss


shit, aah livet rullar på som en fet gris ner för ett berg

shit, aah livet rullar på som en fet gris ner för ett berg. finns inte något man kan göra för att stoppa skiten typ. idag krigade man upp ur sängen vid halv 8 tiden för att äta gröt (y), och sen få upp gulligull ur sängen också,.. sen var det ju bara att dra till eriksdalshallen för att må lika bra som man såg ut.. som skit alltså, har inte mått sämre på länge har haft ont i magen i typ 5 timmar idag? = bra skit?

aah iallafall så har jag varit jävligt grinig as usual för er som känner mig, så aa de e ju självklart + i kanten att jag hade ont i magen också, fan skjuta någon?,. skönt o få kötta i gymmet iallafall, pusha lite..  slagpåsen (martin) var där och hjälpte mig att bli av med mina agressioner, love you!

nu sitter jag här i min underbara ensamhet hos min fader mitt ute i skogen i lappland. ganska skönt!:) sitter och funderar på hur lägne jag ska vara uppe ikväll, med tanke på att bastund fortfarande väntar på mitt anländande och att jag tänkt att jag ska duscha, tvätta håret osv också... aah shit, livet leker som man brukar säga. i-landsproblemen blir ju dock bara fler som t.ex. vilka underkläder ska jag ha imorgon? matchande eller riktigt porriga mammatrosor? fan lär ju bli det sistnämna, vem fan ska kolla under mina kläder iallafall? fan inte många asså, aja hare bra mina kleine affen. Love/Mr. rambo

tisdagskväll

mamma måste göra världens godaste bakelser, undrar varför hon inte öppnar typ ett bageri eller nått! pucko asså. Nu har hon gjort massa kakor och bullaaar, sooo nice jag kommer att bli ännu fetare än vad jag redan är. wiihuu
haft en riktigt skön dag idag, utan skolan hehe. mötte upp emelie i skanstull där vi "uträttade några ärenden" sen var det vidare till träningen. Idag kändes det så jävla bra. Ett riktigt halleluja-moment asså. bara att fortsätta pusha handboll nudå. aja galet rolig dag iaf, förutom farmbiten. MÅSTE sluta spela.. (not not not)

funderar på om jag borde plugga nu när allt ändå går så bra? Fast eh jag känner mig inte riktigt taggad för det + att jag blev lite otaggad när jag inte fick hoppa hopprep i vardagsrummet 'sadface'
nu funderar jag på att slänga mig i min sköna säng (som inte har brakat på ah jag vet inte hur länge, 4 av 5 toasters på den) och glo på något riktigt tråkigt tvprogram en sån här rolig tisdagskväll.



peace out ma niggahhhs


tisdaaag

bråttom bråttom som alla andra dagar, måste skynda mig iväg till emeloj innan träningen!  får se om vi hinner kolla lite på vårat älskade hem till midgård, så jefla bra program.

idag har jag iaf sovit som ett djur, förutom att jag blev väckt 100 gånger, av mami och av folk som nästan trodde att jag skulle komma och pusha på idrottsdagen med dom. Nej nu låter det som att jag är fett lat och inte går på idrottsdag, men alla mina nära och kära vet såklart att jag är största biffen och satsar galet på allTTT!

vi hörs senare alla mina fans, puss på skinkan

söndagar är sega

igårkväll var det mys hos kräftan med den lilla nfpojken som kommit hem från portugal (y). (vad menar han med att lämna oss så länge? :oooooo) Det blev popcorn och Ice age 3 (fast egentligen ville jag se kung pow men kräftan blev väldigt sur på mig då *tår i ögat*)
När klockan började ticka mot lite över 10 kom jag och kräftish på att vi inte hade någon läsk! smart som jag var så hade jag tagit med mig lite pengar för att köpa när jag kollade på den lilla flickans match tidigare under kvällen men jag sparade de små slantarna. Kräftan krigade ihop 11 spänn, vilket gjorde att vi hade hela TJUGOFEM swedish kronor. när vi kom till macken så visade det sig att den dumma jefla läsken kostade 25 kr OCH 50 ÖRE! damn där sprack våran plan. Så vi fick mygla lite och det slutade med att vi fick läsken hehehehe busiga.

allt slutade med att jag sov där och somnade runt 3. Jättesynd om mig som hade sovmorgon dagen efter och egentligen skulle börjat halv ett, men fick gå upp vid typ kvar i åtta. Men ännu mer jättesynd om kräftan som började skolan kl kvar över 8. feel the pain

jag tänkte skriva värsta inlägget men min kära min hopprullade mamma dampar som vanligt så jag måste tydligen gå ut med hunden

peace out era stekta hönor


tjaaaa

känner att uppdateringen bara blir bättre och bättre! men det är ju lite svårt när man är så upptagna som oss liksom, så vad ska man göra.

Kom precis hem, är lökarnas mamma, ska snart ta en tripp in till duschen och tvätta bort det..
har tränat småknattar. Har tagit på mig att träna ett till lag, vet inte riktigt varför egentligen men det är skojskoj.
Ska snart åka och kolla på satsaren själv, nicole som ska spela innebandymatch för andra gången idag, duktiga tjejen säger jag bara!

nä nu måste jag skynda mig PEACE OUUUUT MADDRE FAKKRES


jag vet,jag är cool


bara för att jag inte har nått att komma med


jag saknar sommaaaren!


-

sitter i skolan, det är schtek. vi har företagsekonomi.. utan lärare. så jag spelar cs istället
det är kul, nu har vi "rast", ännu mer schtek.

hejdå

naaatti

börjar fundera på att sussa kudden snart(?) men jag känner mig inte riktigt trött. Snart har man passerat 12gränsen också, då är det omöjligt att sova på några timmar. Nått bra på tv finns det ju inte heller så man har inget att göra. Bara massa skitprogram, förutom några idioter som skadar sig när dom åker skateboard och grejer. Vad har vi sagt, skadeglädjen är den enda sanna glädjen? Nä ärligt så suger det programet också, helt klantiga människor. 

Vad mer har jag för onödigt att säga.. JO jag fick tydligen min lilla mobilräkning idag som va typ lite för mycket. Någon har tydligen inte comviq!!!!! jag måste luska ut vem den jeeeveln är asså annars kommer jag bli ruinerad.

snart måste man väl börja stänga av ljudet här på datorn också, annars är det någon som kommer komma in med köttyxan och kötta mig :) nejmen visst förstör all min glädje här i världen. Jag känner på mig att imorgon kommer bli en väldigt seg morgon. Jag kommer verkligen inte komma upp ur sängen.

nä nu orkar jag inte skriva nått mer onödigt så, godnatt alla mina fans


-

bara så du vet, jag såg dig på brandövningen kräftan! tehehehe tihihi *rodnar*

Mr, rambo e ute på vift igen

Mr, rambo e ute på vift igen, kom precis hem från min satsarträning gick mycket bra idag också, hej här svettas vi vilt vårat program är skitnajs, riktigt kul att träna bästa. tog det riktigt chill idag efter träningen duscha och satt och käka frukt i typ 20 minuter i omklädningsrummet innan jag orkade gå poch ta bussen från nacka till slussen :) (y), gillar inte att stressa.

just därör slår jag tre flugon i en smäll nu genom att skriva lite smuts åt er c00la kisar medans jag äter & harvestar farmen, börjar ju gå bra nu (y), gillar sånt! aah, sen ska jag möta en söt liten tjej, tror hon heter emelie? :) kan ju bli skoj, när skoja bara fett trist förstår faktiskt inte varför jag umgås med henne?:) eftersom lilla emelie läser så kan jag ju tillägga att jag bara skojjar och att jag älskar dig! :)

nä men nu ska jag fortsätta äta sen ut på vift, för er som saknat mig i skolan som alla andra dagar så kan jag glädja er med att lillla filippa faktiskt kommer till skolan imorgon, så kan vi leka då, tjaaarå!

dööööö

gaaah är så jävla sur så jag skulle kunna slå ner någon (som alla andra dagar alltså). 
Nått som iaf är bra är att jag fått igång något trådlöst internet så jag ÄNTLIGEN kan ligga i min säng och va inne på datan och kolla på tv samtidigt. yeah luckyme!
lovade mig själv att inte gå in på datan idag, meeeen jag har svårt att hålla sådant trams flams sans lams.

Nu ska jag fortsätta roa mig själv och kolla på Austin Powers, YEAH BABY! 
(PPPPPS ni får inte ens en bild i det här inlägget SÅ glad är jag...)(fan va töntigt att skriva ps förresten, det skriver man fan bara i brev)


ett seriöst inlägg till er alla seriösa läsare



Ännu en stressig torsdag vilket betyder NO FOOD for the tjockizz.

Ska snart taggish till skolan för att satsa på geograaafin. Hade ingen lektion på förmiddagen med de söta små entrepenörerna pga av lilla äcklet som aldrig kan gå upp till skolan, slog på stort och lyckades försova sig idag också. Tummen upp för dig, det får du extrapoäng för! 
Efter skolan blire stress som vanligt för att hinna hem, hämta träningsgrejer och för att sticka och träna mina småpojkar (det där låter lika bra varje gång).

Idag har jag haft turen på min sida och "tvingat" (nej hon offrade sig faktiskt) min mamma att göra pastasallad så jag hinner äta nånting emellan den träningen och min egen. Så jag slipper svälta idag, lucky meee. jag har världens bästa mamma, jag vet :))))
Aja iaf efter småpojksträningen äre bara att lubba vidare till min egen satsarträning och typ få hjärtattacker eftersom jag inte har 0,0 kondition, men det är najzzz!

så tyvärr små gullepluttar hinner jag inte uppdatera denna sööta, fina, underbara, fantastiska blogg nått mer tills ikväll hehehe

fan jag är riktigt sugen på att slå någon just nu, vart är min punchbag martin och isak? :( 
neee maten kallar!!!!  

peeeeace out

 


rip min farm forävahh

jag vaknade, knäppte på datan och vad får jag se?! jo till min stora förvåning och besvikelse är bara halva min farm skördad. mitt liv är över OMG OMG. jag har nu gråtit en skvätt och ska skriva ett avskedsbrev till alla mina osynliga vänner innan jag beger mig ut på äventyr som bilbo bagger...

jag måste bara äta upp min rostmackor och risifrutti först


godmorgon sverige

ny dag, nya möjligheter! Slänger upp en video från imorse när jag åt frukost. tycker att jag har det där lilla extra!


peace alla huligans där ute


one, two, freddy's comming for you,

one, two, freddy's comming for you, three, four, lock your door, five, six crusifix, seven, eight stay awake, nine, ten never sleep again. Sov gott era små kissungar hälsningar Mr, rambo


Mr, Rambo

Mr, Rambo här igen sitter & kollar pics på mig själv. ganska gaaanska så najs. finns ju inget underbarare än att se sig själv eftersom man är jordens vackraste skapelse, skämt o sido men finns ju inget bättre än att vakna upp med sig själv varje morgon? hihi* älskar att det är lika svårt för folk att acceptera att det finns folk som älskar sig själva som det är enkelt för mig att säga att jag gör det :)

 Okej, för det första så vill jag bara hjälpa min lätt sinnesrubbade men ändå bästa vän felicia här med att säga att säga att det stav chihuahua (hon försökte få fram det i det tidigare inlägget, alltså hunden för alla er andra som inte heller har alla indianer i kanoten?).

med det sagt så känner jag att jag kan lämna det bakom mig & gå vidare med livet. skönt,.. eftersom jag numera är upptagen med något mycket viktigt, nämligen att kolla på two and a half men på 3an, lätt skönaste programmet. mkt najs med tanke på att mr, rambo här inte kollar speciellt mkt på tv. aaah shit asså, idag när man krigade upp till skolan för att ha foto visar det sig att man har en snygg f00dbaby, hoppas verkligen den kommer med på bilden!!!!! (y), inte för att det spelar någon roll det är ändå jag som gör bilden., sen får man kriga för att hinnat till träningen där man blir halvt mördad av sina coaches, men de e najs, sen va jag ute på vift ett tag, mys!

nej, nu har ´jag inte tid att sitta här o skriva mer smuts åt er mina små apor vi hörs imorgon, pusshej

kvällspromenad

precis tagit en kvällspromenad med kräftish, alltid lika skönt! Jag tror faktiskt att jag ska börja gå ut och gå lite mer på kvällarna, vore ganska najs! Men alla får ju akta sig sig så att dom inte träffar på mig, fetaste gangtaaaahn tar alla med lillfingret!
men iaf, så kände mig så fet idag när jag legat hemma och degat hela dan sen man kom hem från mr.rambo så det var skönt att komma ut. Eller ja jag har ju faktiskt varit dukig och studerat flitigt idag. så äntligen har jag förstått matten lite bättre!
Nu ska jag vara tyst på alla matte c lektioner så jag slipper Fläskarnold, hästen, Zola abdulla och Iceman, för dom kommer få sitta i ett eget grupprum bara för att dom pratar så mycket :)))))  YES!

något jag kommit att tänka på är att jag verkligen inte gillar chiuacuoororr, ASSÅ vettefan hur det stavas men det skiter vi i, för dom är ändå så små och äckliga. Dom kan nästan inte klassas som hundar(?) dom är mer som råttor, i och för sig är min hund också en liten dammråtta, men hon har iaf världens sötaste ansikte, så man kan inte motså henne!

aja nog om... eh hundar! Nu ska jag kolla lite Karate-kid á la KUNG POW! (måste vara världens roligaste film)

Sleep tight, hit by a knife Peace


favvobilden


Vem e de vem e de?


undra vilken pudding det är som döljer sig bakom denna vackra.. eh burka(?)
rätt svar vinner en påse torkade tomater!!!!!!


nolifer

Hej tänkte ju slänga in en dagen outfit på mig själv som egentligen inte är så dagens, utan mer typ dagens outfit i augusti eller juli!

Asså den är ju vacker som dagen, nästan så jag hoppar högt i luften och skriker?! okej nej men jag kan inte sluta garva åt den så därför måste jag lägga upp den. TJA

"dagens outfit"

1. JÄTTEfin vit t-shirt, OKÄNT PRIS, som visar hela ölkaggen och alla fina valkar! men go tjockizzz det är SÅ det ska tas
2. Pösiga mormorsbyxor á la cheap moonday, Pris: säkert 400 laaax!
Ser ut som en säck potatis, kom och hjälp mig jag har gäddhäng! Men det gillar vi
3. Filippas ziggetröja från Gina (hennes moster systers fasters kusin).
4. Ziggeörhängen.
5. Bakgrund a la marabou!!!! Bra skit


peace


Mr.Rambo

Mr, Rambo tittar in, står ute i köket & lagar mat till min favoritjude. shitt, kommer ju bli ganska najs me mat eftersom jag inte har ätit sen i förrgår (dum i huvet)?, aaah nu ere käk iaf sen träning, tjaaarå kisseqatter

 


TJA TJA

JAO BRE, tyngsta qattmaman i stan här bre för att förgylla din dag läään
vi hade skolfoto idag, KNAZZZZ!!! jag har typ fetaste ångesten, vet egentligen inte varför, förutom ATT HELA SKOLAN SKA SE ENS FULA TRYYYNE !!!

nä asså sista året, man måste ju prestera lite på skolfotot eller hur?! usch usch känner på mig att jag kommer se ut som en jävla mupp och kommer att pekas på och fnittras åt hela året(?) NEEE jag är 2cool4school men det säger vi inte högt. Hoppas våran ganstah/bög-grej på nedersta raden blir tyyng iaf.

Nu står juden ute i köket och lagar wook med nudlar.Hoppas det blir gott annars fan åker hon på pisk. Inte för att jag gör så mkt bara ligger i soffan och latar mig men det är en annan femma. Jag ser att hon har fått en ugly ducking på farmville, jag funderar på att trycka på "ignore" sådär lite i smyg när hon inte märker, men ajg vet ju att det är hennes största dröm att få en.. sååå jag låter nog henne få ha kvar den.

Nu la jag en smygmök i hennes soffa hoppas hon inte märkte

(HAHAHAHAHA hon tryckte fel på ankan, jävla fail) 


ABOOOW, qattmamma som  brunhårig

CHING PLING MADDREFAKKRES


Saftigt


Saftigt säger jag bara, saftigt! Mr, Rambo checkar ut s l u t !

garrghhh

har suttit här och gråtit en skvätt för låten som rambo la in :(( den var läskig, hon som sjunger har läskigt hår och ser ut som att hon ska hugga mig när som helst + att låten var freaky..

själv ligger jag här hemma i min säng och snorar som ett djur. Kanske har svininfluensan? Jag funderar på att åka till träningen ikväll ändå? Ganska taggad på att få trycka ner några i försvar hehehe

imorgon har vi skolfoto kl 1 BE THEEERE!!! Nä ärligt så MÅSTE jag fixa min utväxt tills dess, det är pinsamt jöö!

peace


silly boy- eva simons


Mr, rambo hälsar

ääääääääälskar cheer, bara det jag tänkte säga. Idag lärde jag mig stilla flickis, känns ganska gaaaaanska så najs! & fan vad kul det blir när det går att köra direkt, men en stolt kisseqatt som sitter hemma hos sin bästa vän just nu,.  mia tagga precis, men nu ska jag fortsätta lyssna på när lilla juden snorar vidare & lira lite cs, pusssss Schlaf gut mein kleiner Affen

-

jag er kung

stress?

STRESSDAG idag som alla andra dagar! satsade galet på geografin såklart. Det roliga är att jag alltid lär mig sånt som jag inte behöver lära mig, så som att maya indianderna offrade barn för att de trodde att deras tårar gav vatten! och att den längsta kända torrperioden i sverige var i skövde år 1974 under 65 dygn hehehe

aja efter satsarskolan lubbade jag hem som en liten jude för att komma hem, slänga ner träningskläderna i väskan, göra två mackor och springa till tuben. Sen var det småbarnsträning, SÅ SÖTA! jag har börjat dampa på dom vilket är ganska roligt. Sen fyllde en liten pojke år vilket innebar att vi köpte massa tårta och kakor (y) duktiga tjejer! Det sorliga var bara att den var djupfryst men efter mycket om och men lyckades jag äntligen skära den, FAIL! Sen lyckades jag få de små liven att sjunga också, till slut, med lite övertalning om att de inte fick kakor annars! (6) ond

Ja nu orkar jag inte skriva mer, men kan ju tillägga att jag råka drämma ner tårtan på golvet haha!


även jag hade många fans när jag var liten


CHINGCHONG


jo för det är 090909

när vi har fått 1000 läsare, lovar jag att äta 100 chipspåsar på en dag!!!!!!! allt kommer att spelas in och läggas ut på bloggen



HARE

waay 2 c000l 4 school

skojja inte, nu sitter man här och väntar, fast det är ingen spännande väntan som på julafton när man chillar på tomten, nej jag sitter och väntar på min dödsdom typ, nämligen matte. ignen är kvar i skolan typ...

så grymt segt, madde har lektion, jessica har taggar och lilal äcklet har gått hem.. nej man sitter här och schteker sen ska man efter att ha haft håltimme en timme och 15 minuter ha en timma matte. (y) skoj skoj skoj, men sen blire donken iaf nåt som e najs, och efter donkish med lilla apan e de träning som gäller.

sen ska jag hem till min galna lilla mamma, aah shit skoj skoj, nu ska jag gå och leka med dom andra små aporna. pussssss mr.rambo

090909

idag såg jag paddan hela TVÅ gånger. tänk att en person kan göra mig så lycklig :)))

090909

fick  precis reda på att en viss mr.rambo ska ha ett speciellt ämne med ett viss antal personer som hon älskar väldigt mycket. Ah jo dom gillar ju iaf din gött :)

090909 ?!

jag är galet trött.. ska spela lite cs tror jag


satsarskallar x2

satsarskallarna var ute & lekte idag, och eftersom jag (mr.rambo) inte hade någon egen träning idag så valde jag att följa med bönis här till hennes träning, riktigt skojj även fast jag kände mig lite borttappad bland allt stinkande klister (y), men det var skojj, riktigt svettigt också. körde massa övningar som jag inte vet vad de heter men det var kul. sen kolla ja när master själv spelade match med damerna, riktigt skojj att se den lilla juden springa lite :D

idag har vi haft en romantisk middag för två som vanligt, vad den innehöll håller jag för mig själv men den var ju såklart riktigt nyttig enligt tallriksmodellen,? typ 90 % grönsaker (y). mja riktigt smaskigt, nej men seriöst shit man börjar ju bli lite småfet, dags att skippa allt godis och skit. baaara på lördagar (eller pappas metod, säga att man får godis på lördagen och sen skiter han i det? :( gillar inte de).

nu sitter jag här i min kära soffa och har precis fixat farmen, najs börjar bli lite cashflow nu, väntar på att kakan ska köpa ett hus där för en mille, men nästa lite smådyrt sådär. aja, nu ska jag in och skörda hennes farm också, eftersom hennes data där hemma e lite rädd för farmville. sen ska löken in i duschen, sen lägga mig under solariet? och sova. :) bra plan, vi ses i skolan alla små apor. tjing tjong kines jävel :)♥

pusspåskinkan/ Mr, Rambo


en helt vanlig tisdag

hehe

idag har jag lekt med de små svettiga it-nördarna på engelskaC, det var skoj. Nu ska jag börja pela cs med dom varje tisdag. OM jag längtar, LAV YAAAA GUYS

ne ärligt jag ska sluta gå till skolan, det ända jag gör är att springa runt, jävlas med alla, hypa och göra absolut ingenting! Jag måste säga att jag har ganska kul ändå.. trots allt!

Nu har kära rezzi börjat skriva igen, jag ser fram emot att få sparka han på ballarna, även fast jag aldrig kommer träffa han.
Ikväll är det träning, jag ska satsa järnet som en och annan ekorre.

                                                                       peaceOOOUT

pusharhelg

allåååh sitter här och skördar min farm.. som vanligt! fast jag har blivit grymt duktig på att inte skörda den för ofta hehe

funderar på att dra mig ifrån datan snart för att ta en dusch(?) fast jag orkar itne riktigt ännu.
Har varit på träningsläger i helgen och pushat galet därför jag inte har uppdaterat i bloggen, och inte dumma äcklet heller för den delen!

idag började jag halv ett i skolan, GALET skönt eftersom att jag aldrig hade orkar upp idag annars. Sov som en liten jude igår, från typ 5 (när jag kom hem från klubbdagen) till kl halv 10 på morgonen. Najs med typ 16 timmars sömn typ?! helt galet.
Vi hade iaf matte c, och nu måste vi ha lektioner med massa IT-nerds. Herregud, jag får typ damp på dom. men nog om det, jag skriver mer om helgen och allt sen när jag har mer tid. 

                                                                       peace

DIN MAMMA ?! hehe

- Din mamma är så fet att när hennes personsökare piper, tror folk att det är en backande långtradare.
- Din mamma är så fet att om hon hade klätt sig i vitt, kunde folk missta henne för Michelinmannen.
- Din mamma är så fet att när hon hoppar bungyjump följer bron med ner.
- Din mamma är så fet att när hon snubblade på Kungsgatan 10 landade hon på Kungsgatan 20.
- Din mamma är så fet att Vägverket monterade en "Varning! Brett släp"-skylt på hennes bak.
- Din mamma är så fet att det ser ut som om hon smugglar Volkswagnar.
- Din mamma är så fet att när hon tar på sig en Malcolm X-T-shirt försöker helikoptrar landa på henne.
- Din mamma är så fet att när hon låg på stranden och solade kom Greenpeace och försökte knuffa tillbaka henne ned i havet.
- Din mamma är så fet att hon använder färgroller för att måla sig med läppstift.
- Din mamma är så fet att när hon stiger upp på en våg för att väga sig, meddelar den "En i taget, tack!'"
- Din mamma är så fet att jag väjde för att inte köra på henne med bilen och bensinen tog slut.
- Din mamma är så fet att när hon får sina skor putsade måste hon lite på deras ord.
- Din mamma är så fet att när hon gick på bio satt hon bredvid alla.
- Din mamma är så fet att hon kan sälja skugga.
- Din mamma är så fet att du kan klappa till henne på låret och sedan surfa på vågorna.
- Din mamma är så fet att de var tvungna att döpa henne i Kolmårdens Delfinarium.
- Din mamma är så fet att när hon fotograferas får man ta ett flygfoto.
- Din mamma är så fet att om hon hoppar upp i luften så fastnar hon.
- Din mamma är så fet att hennes fotografi väger tjugo kilo.
- Din mamma är så fet att hon har ett eget postnummer.
- Din mamma är så fet att när hon föll så vaggade hon sig själv till söms under tiden hon försökte komma upp igen.
- Din mamma är så fet att folk snurrar i omlopp runt henne.
- Din mamma är så fet att hon måste använda garageuppfarten som strykbräda.
- Din mamma är så fet att när hon har en gul regnrock, så ropar folk taxi efter henne.
- Din mamma är så fet att hon är lika lång oavsett om hon står upp eller ligger ner.
- Din mamma är så fet att hennes skugga enbart väger 25 kilo.
- Din mamma är så fet att om världen skulle explodera skulle man kunna använda henne som substitut.
- Din mamma är så fet att hon välte omkull familjeträdet.
- Din mamma är så fet att hon går in i folk fast hon sitter ner.
- Din mamma är så fet att när hon tog på sig en Coca Cola-T-shirt och gick ut försökte en förbipasserande stoppa in pengar i hennes navel.
- Din mamma är så fet att när hon badade i havet hävdade en spanjor att han upptäckt en ny kontinent.
- Din mamma är så fet att när hon dog fick de bredda Pärleporten.
- Din mamma är så fet att hon måste köpa gruppförsäkringar.
- Din mamma är så fet att orkanen Fran var bara en nysning från din mamma.
- Din mamma är så fet att hon har ett armbandsur på vardera armen, med olika tidszoner.
- Din mamma är så fet att hon har inte drömmar, hon har filmer.
- Din mamma är så fet att hon fastnade då hon trillade ner i Grand Canyon.
- Din mamma är så fet att hennes skärp kallas ekvatorn.
- Din mamma är så fet att hennes flatlöss har etagevåning.
- Din mamma är så fet att om hon hoppar blir det jordbävning.
- Din mamma är så fet att när hon badar så går båtar på grund.
- Din mamma är så fet att på klassfotot satt hon bredvid alla.
- Din mamma är så fet att man inte kan avgöra på vilken sida av vägen hon går på.
- Din mamma är så fet när hon går på dans så slutar bandet spela.
- Din mamma är så fet att när hon korsar övergångstället måste bilförarna titta ut genom fönstret.
- Din mamma är så fet att pizzabudet fick använde långtradare.
- Din mamma är så fet att när hon vände sig om anordnade de en "Välkommen tillbaka!"-fest.
- Din mamma är så fet att när hennes personsökare piper tror folk att hon ska backa.
- Din mamma är så fet att när hon skulle hänga upp sitt porträtt rasade hela huset.
- Din mamma är så fet att när hon lekte kurragömma som barn fick hon alltid räkna.
- Din mamma är så fet att när hon springar börjar bilalarm tjuta.
- Din mamma är så fet att hon använder en strumpa för varje tå.
- Din mamma är så fet att när polisen visade en bild på hennes fötter kunde hon inte identifiera dem.
- Din mamma är så fet att den enda helbild de har av henne är tagen via satellit.
- Din mamma är så fet att när hon satt i en Monstertruck blev det punka på alla hjulen.
- Din mamma är så fet att de fick ändra "En storlek passar alla" till "En storlek passar alla förutom din mamma".
- Din mamma är så fet att hon använder bowlingklot som ringar i öronen.
- Din mamma är så fet att efter att hon trampat på en katts svans blev den en bäver.
- Din mamma är så fet att alla hennes kläder är gjorda av arkitekter.
- Din mamma är så fet att när hon föll av båten skrev en sjöman "Land i sikte!".
- Din mamma är så fet att hennes arsle har en egen heltidsarbetande advokat.
- Din mamma är så fet att på tunnelbanevagnen står det "Maximalt antal passagerare: 60 eller din mamma!".
- Din mamma är så fet att när hon är i en hiss måste den gå neråt.
- Din mamma är så fet att när hon hoppade bungyjump kom hon till helvetet.
- Din mamma är så fet att hon måste sätta på sig skärpet med en boomerang.
- Din mamma är så fet att hon byggde om sitt vardagsrum till ett kylskåp.
- Din mamma är så fet att hon använder Levi's 1002.
- Din mamma är så fet att hon inte fick huvudrollen i Forrest Gump för att hon bara fortsatte att äta choklad hela tiden.
- Din mamma är så fet att hennes smeknamn är "Jävlar!".
- Din mamma är så fet att folk joggar runt henne för motion.
- Din mamma är så fet att när hon gick på bio satt hon bredvid alla.
- Din mamma är så fet att när hon har sex ger hon order.
- Din mamma är så fet att hon måste bära med sig en skylt som säger "Varning! Skarp kurva!" på.
- Din mamma är så fet att när hon sitter runt huset, sitter hon runt huset.
- Din mamma är så fet att när hon sitter på stereon hör man inte musiken.
- Din mamma är så fet att hon har ett eget postnummer.
- Din mamma är så fet att när hon går till stranden faller tidvattnet in för snabbt.
- Din mamma är så fet att Bill Gates inte hade råd att betala hennes fetsugning.
- Din mamma är så fet att USA betalar u-länder pengar för att ta emot hennes skit.
- Din mamma är så fet att hon vaknar upp stegvis efter kroppsdelarna.
- Din mamma är så fet att när hon ligger på stranden får ingen annan sol.
- Din mamma är så fet hennes hängslen används för bungyjump.
- Din mamma är så fet att hon får åka i en egen jumbojet när hon ska resa.
- Din mamma är så fet att djuren på zoo försökte mata henne.
- Din mamma är så fet att när hon gick på "Ät så mycket du orkar"-buffé fick de installera hastighetsbegränsning.
- Din mamma är så fet att hon inte når bakfickan.
- Din mamma är så fet att hon använder madrasser som tamponger.
- Din mamma är så fet att när hon skulle spela in E.T. och cyklade framför månen orsakade hon en solförmörkelse.
- Din mamma är så fet att när hon blev påkörd av en buss frågade hon "Vem kastade en sten på mig?".
- Din mamma är så fet att när hon simmar i havet kommer blåvalar fram och börjar sjunga "We Are Family".
- Din mamma är så fet att hon behövde en guidad tur för att hitta sitt arsle.
- Din mamma är så fet att när jag hade haft sex med henne kunde jag inte kliva av.
- Din mamma är så fet att när hon duschar blir hennes fötter inte våta.
- Din mamma är så fet att jag kan ha sex med henne i vilken ställning som helst, det är ändå "doggy style".
- Din mamma är så fet att du satt och tittade på TV och hon gick förbi, missade du tre program.
- Din mamma är så fet att efter att jag hade haft sex med henne så försökte jag rulla åt sidan tre gånger men var fortfarande på henne.
- Din mamma är så fet att när man ska ta kort på henne så måste man använda flygfoto.
- Din mamma är så fet att på väg till skolan trodde jag att det var skolbussen som kom, men det var bara din mamma som hade gul tröja.
- Din mamma är så fet att jag inte ens orkar bära med mig ett foto jag tog på henne när hon är naken.
- Din mamma är så fet att när hon stod på marken, frågade hon "Var är marken?".
- Din mamma är så fet att varje gång hon går förbi TV:n missar du fem TV-program.
- Din mamma är så fet att hon bröt benen när hon skulle ställa sig upp.
- Din mamma är så fet att när hon badade i badhuset trodde barnen att de hade hittat en ö.
- Din mamma är så fet så att när hon ställer sig på vågen så står det hennes telefonnummer.
- Din mamma är så fet att hon får grupprabatt när hon går på restaurang.
- Din mamma är så fet att hennes blodgrupp är majonäs.
- Din mamma är så fet att när hon ramlar ur sängen så ramlar hon ur på båda sidorna.
- Din mamma är så fet så när hon står på vågen står det "Forsättning följer".
- Din mamma är så fet att när hon reste sig upp så orsakade hon en solförmörkelse.
- Din mamma är så fet att när telefonen ringde trodde hon att det var maten i mikron som var klar.
- Din mamma är så fet att militären använde hennes trosor som falskärmar.
- Din mamma är så fet att hon använder din sängmadrass som tampong.

Peace, mvh Mr. Fucking Rambo

hej det är nick klick

hej kära dagbok, idag såg jag mitt livs stora kärlek... man kan säga att det va kärlek vid första ögonkastet.. jag känner mig så lycklig!

nä SAAAJK, idag kan ha varit en av de roligaste dagarna på länge. inget som kan jämföras med pojkar såklart!
dagen började med världens skönaste sovmorgon hehe, följt av 30 minuters geografi (också najzzz) sen fick vi gå hem. Fick även träffa min kära kräftish, känns som att vi inte har träffast på länge fast det typ var i.. förrgår?

sen var det bara hem och försöka fixa routerjävlen till datan som VÄGRAR fungera! efter ett stunds misslyckandes åkte jag och lilla charlotta till våra småpojkar för lite satsarträning! såklart hade vi satsarnas satsare robin där som moraliskt stöd. han skrämde gärna upp våra små pojkar med armhävningar. Man ska ju börja tidigt sägs det!
Sen var det vidare en snabbis till västertorpshallen för att käka lite nyttig mat (pommes) innan det var dags för att åka till våran egen satsarträning! Om jag var död efter (som alla andra dagar), min kondis blir verkligen itne bättre hur mkt jag än tränar.

OM man e satsare assåååååww!

OOOCH nu sitter jag har, förväntansfull inför morgondagen. Jag och emelie bestämde idag att vi ska åka på läger imorgon och träna med damerna (y) (och flickor 96 eventuellt hahaha). bra vi har varken madrass, skjuts eller ens börjat packa ännu! men det löser sig

peace

 


kuuung pow

världens roligaste film, ärligt! ENJOY


2/8

just nu är jag väldigt grinig, vet inte riktigt varför men ah säkert nån jättebra anledning.
Gick inte till våran enda lektion i skolan idag heller, pga utav att min mobil var död. Detta betyder att jag inte längre kan förlita mig på min mobils överlevnad och därmed måste skaffa en väckarklocka.

sanningen är hård, en skrikande äcklig väckarklocka ska införskaffas  och göra mina mornar till ett helvete. OM jag inte börjar ladda min mobil lite oftare då kanske jag slipper skaffa en hehehehe









nu ska jag in och göra stan osäker med emelie, krökmästarnas mästare(?) det ryktas att vi även ska följa med felicia d och köpa väska, hm hm hm hm


fett me mkt peace


Mr. Rambo goes ratatatata

(Detta är då jag i mina bätte vältrande & yngre år)

Mr. Rambo goes ratatatata! (maskingevär alltså), hehe, idag var falken & rambo i skolan vid rätt tid på morgonen (y) stolt, typ! och att vi började 12.15 har inte med det att göra! vi hade no, ganska skojj fast egentligen hade jag typ velat röra ihop en riktigt smaskig frätande syra och hälla på mumin men det fick vi inte idag, men vi fick stå på borden och stolarna och ha papperskrig heheeh, så lite skojj va de ju iallafall. :) + i kanten till tant lisa.

efter skolan som jag egentligen är för co000ol för att gå i så hände de massa grejjer, hehe. Mr, RAmbo och sin far åkte nämligen till IKEA. och köpte en ny säng, resultatet blev mycket fint när man tänker påa tt lilla rambo här fick rusha som en gasad jude upp och ner inne på ikea tre gånger, och ut t vå gånger för att hämta pengar och (självklart smuggla ut lite pizza slice som jag rackat), hehe skämt o sido.

efter att sedan ha brottats med 56 kilo sängstome upp för trapporna med min superstarka pappa så blev det ju gaaaansa så naaaajzZZZzzz. sitter här i bingen och pratar med ingen mindre än falken, den andra qattmamman.

nej nu ska mr.rambo här gå och bajsa och sen ringa mr. jack tjack och prata lite gulligull innan rambo ska sussa kudde i sin nya fina säng, sängen och rambo levde lyckligt i alla sina dar. xoxo Qattmamman


roligaste på länge

ny månad, nya tag?
första dagen har redan fått mig att inse en sak. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen!

idag när jag och "bror" var skulle uppgradera mitt busskort så var det typ 170 nummer innan det var min tur. Så vi gick runt och latjade lite i staden. Vi lyckades gå förbi ett fik 3 gånger på typ en timme och tur var väl det, för sista gången vi gick förbi ramlar en liten random tjej rakt framför oss. FRAMSTUPA! Okej man ska inte skratta , men det såg så roligt ut att jag verkligen inte kunde hålla mig. Jag gick och garvade åt det i ca 20 minuter. Grymt att man kan roa sig själv ibland.

Senare idag hade jag satsarträning där det nästan är bestämt att jag och emelie ska på lägret i helgen, DOCK har vi lite andra planer än vad våran tränare har HEHE

                                                                        peace

RSS 2.0