Mr. Rambo goes ratatatata

(Detta är då jag i mina bätte vältrande & yngre år)

Mr. Rambo goes ratatatata! (maskingevär alltså), hehe, idag var falken & rambo i skolan vid rätt tid på morgonen (y) stolt, typ! och att vi började 12.15 har inte med det att göra! vi hade no, ganska skojj fast egentligen hade jag typ velat röra ihop en riktigt smaskig frätande syra och hälla på mumin men det fick vi inte idag, men vi fick stå på borden och stolarna och ha papperskrig heheeh, så lite skojj va de ju iallafall. :) + i kanten till tant lisa.

efter skolan som jag egentligen är för co000ol för att gå i så hände de massa grejjer, hehe. Mr, RAmbo och sin far åkte nämligen till IKEA. och köpte en ny säng, resultatet blev mycket fint när man tänker påa tt lilla rambo här fick rusha som en gasad jude upp och ner inne på ikea tre gånger, och ut t vå gånger för att hämta pengar och (självklart smuggla ut lite pizza slice som jag rackat), hehe skämt o sido.

efter att sedan ha brottats med 56 kilo sängstome upp för trapporna med min superstarka pappa så blev det ju gaaaansa så naaaajzZZZzzz. sitter här i bingen och pratar med ingen mindre än falken, den andra qattmamman.

nej nu ska mr.rambo här gå och bajsa och sen ringa mr. jack tjack och prata lite gulligull innan rambo ska sussa kudde i sin nya fina säng, sängen och rambo levde lyckligt i alla sina dar. xoxo Qattmamman


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0