stackars mig

det går bra nu kompis det går bra nu! nej det gör det fan inte. Vitmånad? shit jag kommer klaga på den enda tills den är över, vilket är om 4 veckor, eller ja 3 veckor efter den här helgen (ja jag har valt det själv, låt mig klaga :)). Men jag ska fan klara det hur mycket jag än klagar. Kommer bara känna mig lite smått socialt efterbliven? men det gör inget, var gör man inte för kärleken
anledning från alkisen som man är? Jo nu ska det satsar på träningen i en månad, se om det ger resultat! Plus mitt lilla pengaproblem, mina pengar läggs endast på alkohol ungefär (skoja bara mamma, det gör det inte alls). Illa? svar ja! Dock har jag unnat mig ett par jeansleggins som jag köpte igår i skäris med mina små älsklingar, tyckte att jag förtjänade dom!
En god nyhet är iaf att jag har över 700 spänn i presentkort! Lycka? jag kunde inte i mina vildaste drömmar tro att jag hade så mycket cashflow på dom där presentkorten, haha kul att jag bara har låtit dom ligga i flera år typ?
Det rullar även på med träning (inte handbollen, där alla undrar vad jag håller på med, blivit asmkt sämre *sadface* gråter som en stucken jude). Tränat tre dagar i sträck nu, handboll +gym, känns galet bra! bara att fortsätta nu så kanske man ser något resultat (om några år eller så).

Helg imorgon, ja det låter ju väldigt lockande.. :( Ska iaf vara med min underbara Miha, och antagligen kommer jag knarka julmust (min alkoholersättare, LOVE YOUUU)
nä nu ska jag inte berätta mina svåra problemas för er nån mer, peace out

söndag

en riktigt härligt helg blev det till slut, trots allt strul (ja kräftan du är den skyldige, lillen). 26 kr är bra skit säger jag bara, mer behöver vi inte gå in på.
ett plus i kanten är att min säng äntligen håller, detta pågrund av min tvkartong som jag fick med min supertv. Ja den tvn är verkligen min älskling.
Minus för denna helg är min jävla röst som alla andra dagar. Shit fattar inte att den inte ens kan hålla i en hel helg utan att försvinna, men aja vad ska man göra. bara att skrika på ännu mer

meeen trots att det är söndag idag så slutar inte helgen ännu. studiedag imorgon, toppen toppen! Då ska jag verkligen ta igen för all förlorad sömn för helgen. Och dessvärre blir det en del plugg också.
Nej nu måste jag ta tag i att göra mat. Alltid detta tjat om mat, jag gillare.

hare bra loosers


i got a feeling that tonight goona be a good night

good uppdatering, som vanligt.
Ska snart börja fixa iordning mig för kvällen och bara be till gud om att mamma och bror kommer hem från älvsjömässan snart så dom kan laga mat till mig. För man kan ju inte gå ut med tom mage, eller kan man. Jo det kan man (hej billig fylla). Får fundera på vilket av alternativen som låter mest lockande. Jag tror att det kommer bli maten ändå, eller så kör man en DONKEN senare tonight? Jävla liv om mat (men det är bara för att det är livet) så nu ska jag berätta vidare på mitt oerhört tråkiga liv.

OSTEN ska med ut idag, ska bli så galet najs! Länge sen man fick köra med det drägget. Dock ska ju inte lilla äcklet med, den dissen får man! men det är bara att tacka och ta emot
nu får vi bara hoppas på att kvällen blir grym och att det inte blir alltför många NFs, för dååå taggar jag långt!

RSS 2.0